- Advertisement -spot_img

TAG

elbasani proteste

Protestë paqësore dhe me qytetari në Elbasan. Mesazhi që përcjellin qytetarët mjaft domethënës

Elbasani ka vendosur që të protestojë me qytetari. Elbasani zhvillon një protestë krejt ndryshe nga qytetet e tjera të Shqipërisë. Mbrëmjen e sotme dhjetëra qytetarë...

Latest news

- Advertisement -spot_img