- Advertisement -spot_img

TAG

ENEMO

Vëzhguesit e huaj nxjerrin një raport paraprak: Anëtarët e KQV-së nuk kishin njohuri për procedurat

Ka dalë dhe raporti i parë paraprak i vëzhguesve të huaj që ndodhen në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit. Rrjeti Evropian i Organizatave të...

Latest news

- Advertisement -spot_img