- Advertisement -spot_img

TAG

Eridian Salianji

Listat e hapura mbeten një dëshirë, Kolegji Zgjedhor cakton fletë votimi me numra! Ja si do votojnë shqiptarët më 25 prill

Kolegji Zgjedhor vendosi dje që të lërë në fuqi vendimin e Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve pranë KQZ-së, që kandidatët të identifikohen në fletën...

Latest news

- Advertisement -spot_img