- Advertisement -spot_img

TAG

eskperiment

Modeli me 4 ditë punë në javë rezulton i sukesshëm në Islandë

Java katër-ditore e punës ka qenë një sukses i dukshëm në Islandë dhe testet kanë bërë që shumë punëtorë të ulin orët e tyre...

Latest news

- Advertisement -spot_img