- Advertisement -spot_img

TAG

Fejzi Neshën

Shpërndanin tollone për fermerët, PD-ja kallëzon penalisht drejtorin dhe punonjësit e Bujqësisë

Partia Demokratike e degës Vlorë ka kallëzuar penalisht në Prokurorinë e Shkallës së Parë të Vlorës Fejzi Neshën dhe punonjës të tjerë të Agjencisë...

Latest news

- Advertisement -spot_img