- Advertisement -spot_img

TAG

Fermer i pulave

Fermeri vizitohet nga UFO-t dhe i japin petulla ndërgalaktike

Fermeri i pulave Joe Simonton pohoi se ai u vizitua nga të huajt rreth orës 11 të mëngjesit më 18 prill 1961 dhe se...

Latest news

- Advertisement -spot_img