- Advertisement -spot_img

TAG

fetare

Konfliktet në Elbasan/ Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar thirrje vëllazërore drejtuar lidërve politikë të qarkut

Fryma e tolerancës dhe mirëkuptimit duhet të udhëheqë partitë politike në fushaten zgjedhore. Si gjithe banoret edhe Komunitetet fetare në Qarkun e Elbasanit po jetojnë...

Latest news

- Advertisement -spot_img