- Advertisement -spot_img

TAG

filtër revolucionar

Krijohet mikroçipi që dedekton dhe eliminon koronavirusin

Zyrtarët e ushtrisë së SHBA kanë njoftuar se njësitë sekrete të inteligjencës kanë krijuar një mikroçip që detekton koronavirusin nën lëkurë, dhe “me anë...

Latest news

- Advertisement -spot_img