- Advertisement -spot_img

TAG

fjali goditese

Fjalitë flirtuese më të goditura që do bëjnë këdo të qeshë

Pak flirtim nuk i bën askujt dëm, edhe nëse fjalitë duken klishe. Provoni të mos shkoni me hyrjen standarde: "Çkemi?", apo "Hejj" dhe në...

Latest news

- Advertisement -spot_img