- Advertisement -spot_img

TAG

flirtim

Fjalitë flirtuese më të goditura që do bëjnë këdo të qeshë

Pak flirtim nuk i bën askujt dëm, edhe nëse fjalitë duken klishe. Provoni të mos shkoni me hyrjen standarde: "Çkemi?", apo "Hejj" dhe në...

Arrestohet gardiania në Britani,krijoi marrëdhënie të ngushtë me grabitësin në burgun e sigurisë së lartë

Një gardiane burgu 22 vjeçare është burgosur për 10 muaj në Britani pas një marrëdhënieje “flirtuese” me një të burgosur të sigurisë së lartë,...

Latest news

- Advertisement -spot_img