- Advertisement -spot_img

TAG

Fondacioni Gorbachev

Personeli shëndetësor italian kanditatë për Cmimin Nobel për Paqe 2021

Mjekët dhe infermierët italianë ishin të parët që ndjenë trysninë e madhe të Covid-19 dhe ende të papërgatitur për betejën që i priste, dolën...

Latest news

- Advertisement -spot_img