- Advertisement -spot_img

TAG

Francesco Becchetti-t

Shqipëria zgjohet me një gjobë më shumë nga Edi Rama

Shqipëria përfunimisht është denuar nga Gjykata e arbitrazhit ndërkombëtar dhe do detyrohet që të paguajë për tekat e Ramës dhe Veliajt një shumë prej...

Latest news

- Advertisement -spot_img