- Advertisement -spot_img

TAG

Gareeca Gordon

I refuzoi kërkesën për të kryer marrëdhënie, e reja copëton dhe fut në valixhe trupin e fqinjes

Gareeca Gordon kishte vrarë me thikë Phoenix Netts në Birmingham të Anglisë dhe futi trupin e saj të copëtuar në valixhe, pas refuzimit të...

Latest news

- Advertisement -spot_img