- Advertisement -spot_img

TAG

gjendja civile

Emigrantë/ Dyndje pranë zyrave të gjendjes civile në Elbasan

Ardhja e emigrantëve në qytetin e Elbasanit ka shtuar fluksin pranë zyrës së ALEAT për aplikimin për pashaporta apo kartë indetiteti në gjendjen civile. Qëndrimet...

Elbasan/ Kartat e identitetit, flasin qytetarët

Ndodhemi në qytetin e Elbasanit ,pranë zyrave për aplikim ID dhe Pasaport. Siç e shihni edhe nga pamjet një grumbull masiv njerëzish ndodhen çdo ditë...

(FOTO,VIDEO)Skandal!Kohë Covidi,dyndje njerëzish në zyrat e Gjendjes Civile/Nuk respektohet distancimi social

Pamjet që do të shihni nuk duan koment. https://youtu.be/l0xJ8ivy1ic Gjendja Civile prej ditësh në Elbasan është shoqëruar me dyndje nëpër sportelet e zyrave të saj. Dhjetëra individë...

Zyrat e aplikimit për dokumenta biometrie qëndrojnë të hapura edhe të shtunën

Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile ka bërë me dije se punëtorët e zyrave të aplikimit do të jenë duke punuar edhe ditën...

Latest news

- Advertisement -spot_img