- Advertisement -spot_img

TAG

gjermani covid

Gjermania mbyllet deri në janar/ Angela Merkel: Kush nuk zbaton masat anti-covid ndëshkohet

Mbledhja ka zgjatur për rreth 7 orë dhe në fund të saj Merkel doli në një konferencë për shtyp për të bërë një rezyme...

Latest news

- Advertisement -spot_img