- Advertisement -spot_img

TAG

"Gjyshja Gango"

“Gjyshja Gango” në jetën reale vjedh diamantet me vlerë 4,8 milionë

Një ‘skiftere’ 60-vjeçare arriti të vidhte  diamante në vlerë rreth 4.8 milionë euro pasi u paraqit si një person i trajnuar dhe i kualifikuar...

Latest news

- Advertisement -spot_img