- Advertisement -spot_img

TAG

Gradë

Ndryshim i rëndësishëm tek vaksina e Pfizer, mund të ruhet dhe në temperaturë -25 gradë

Kompanitë Pfizer dhe BioNTech kanë njoftuar dje ndryshimet që ka pësuar vaksina e prodhuar prej tyre. Sipas ndryshimeve të fundit, vaksina e Covid që...

Latest news

- Advertisement -spot_img