- Advertisement -spot_img

TAG

historiku

1 Maji-Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve, historiku i kësaj dite

1 Maji njihet si Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve. Ky manifestim lindi nga lufta e punëtorëve për të kërkuar dhe siguruar të drejtat, liritë dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img