- Advertisement -spot_img

TAG

Julian Lala

Juli vë bast, kundër-përgjigjet Andi: Ja marrim paret 50-50, bëhemi bashkë në tetor

Andi dhe Jasmina do të largohen për një muaj nga programi për të parë se si do të shkojë marrëdhënia e tyre. Teksa po diskutonin...

Latest news

- Advertisement -spot_img