- Advertisement -spot_img

TAG

karroce

Ulur në karrocë dhe i shoqëruar nga një mjek,çfarë ka ndodhur me Brad Pitt

Aktori i njohur në mbarë botën,Brad Pitt është fotografuar i ulur në një karrocë,i shoqëruar nga një mjek dhe roja e sigurisë.Pitt ka shqetësuar...

Latest news

- Advertisement -spot_img