- Advertisement -spot_img

TAG

Komiteti i Ekspertëve

Rikthimi i studentëve në auditorë, Kushi: Të finalizojmë me sukses këtë viti akademik

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Evis Kushi ka reaguar pas sugjerimit më të fundit të Komitetit Teknik të Ekspertëve për të zhvilluar orë...

Ministria e Arsimit pranon propozimin e Komitetit të Ekspertëve: Ja kur do të rihapen shkollat

Ministria e Arsimit pranon propozimin e Komitetit të Ekspertëve: Mësimi për parauniversitarët në shkolla. Njofitmi: JAVËN TJETËR RIHAPEN SHKOLLAT Deri këtu ia kemi dalë me sukses vetëm...

Ministrja Evis Kushi: “Optimiste për rikthimin e maturantëve në shkolla”

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi ka reaguar pozitivisht në rrjetet e saj sociale në lidhje me sugjerimin më të fundit...

Latest news

- Advertisement -spot_img