- Advertisement -spot_img

TAG

“Kompania Bello”

Arrestohen 4 anëtarët e kartelit shqiptar të drogës në Itali

Policia në Itali ka arrestuar tre shqiptarë dhe një shtetas italian, si pjesë e grupit të strukturuar kriminal që vepronte për llogari të kartelit...

Latest news

- Advertisement -spot_img