- Advertisement -spot_img

TAG

kontroll blic

Strukturat anti-korrupsion kontroll blic në Kadastrën e Sarandës

Njësia Speciale Antikorrupsion dhe Antievazion e Kryeministrisë ka kryer një kontroll blic ditën e sotme në Kadastrën e Sarandës, duke kërkuar një sërë dosjesh...

Latest news

- Advertisement -spot_img