- Advertisement -spot_img

TAG

Korea Veriut

Koreja e Veriut kundër Biden: Vijon politika armiqësore

Koreja e veriut ka sulmuar administratën Biden ndërsa ajo përgatitet të zbulojë strategjinë e saj për Penianin dhe programin e tij bërthamor. Ministria e jashtme...

Latest news

- Advertisement -spot_img