- Advertisement -spot_img

TAG

krim i organizuar

Raporti “turpërues” i Nismës Globale: Elbasani qendër kyçe për shkëmbimin e opiumit.Heroina vjen nga Turqia dhe hyn në Kukës.

Rrjeti “Nisma Globale Kundër Krimit të Organizuar Ndërkombëtar” publikoi sot një raport mbi flukset e emigrantëve, drogës dhe parave të pista në Ballkanin Perëndimor. Raporti...

Raporti për krimin e organizuar, Bardhi: Ata e kanë kthyer Elbasanin në qendrën kyçe të shkëmbimit të opiumit dhe heroinës

Rrjeti “Nisma Globale Kundër Krimit të Organizuar Ndërkombëtar" publikoi sot një raport mbi flukset e emigrantëve, drogës dhe parave të pista në Ballkanin Perëndimor, ku...

Latest news

- Advertisement -spot_img