- Advertisement -spot_img

TAG

kryetar bashkie

Voton Kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Gledian LLatja

Kryetari i Bashkisë së Elbasanit,Gledian Llatja ka shkuar të votojë pranë qendrës së votimit numër 2303. Ai ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja dhe vajza...

Latest news

- Advertisement -spot_img