- Advertisement -spot_img

TAG

kundershtim me dhune

Kundërshtuan me dhunë punonjësit e Policisë, arrestohen në flagrancë 3 persona

Shërbimet e Stacionit të Policisë Plazh, krahas përmbushjes së detyrave funksionale për parandalimin dhe goditjen e paligjshmërisë, vijojnë kontrollet në terren për të monitoruar...

Latest news

- Advertisement -spot_img