- Advertisement -spot_img

TAG

Kurbenesh

Nëna kërkon shtrim në spital për djalin me probleme mendore në burg/ Kush është Kastrioti që “terrorizoi” Kurbneshin

Nuk ka trishtim më të madh për një nënë kur dëgjon lutjet e të birit dhe ndihet e pafuqishme për ta ndihmuar. Kjo është...

Latest news

- Advertisement -spot_img