- Advertisement -spot_img

TAG

LGBTI

Këngëtarja shqiptare mbështet komunitetin LGBTI, do të këndojë në paradën e tyre në Australi

Në Australi, më 6 mars të këtij viti, do të organizohet parada e homoseksualëve, biseksualëve,  lesbikëve dhe transgjinorëve. Mësohet nga prestigjozia “The Black Box” se...

Latest news

- Advertisement -spot_img