- Advertisement -spot_img

TAG

Linja Elektrike

Bora dhe akulli dëmtojnë linjat elektrike në disa fshatra

Disa fshatra në Tropojë po hasin probleme me furnizimin e energjisë elektrike. Bëhet fjalë për fshatrat Dragobi Valbonë, Kërrnajë, Myhejan dhe Shipsan. Problemet vijnë si...

Latest news

- Advertisement -spot_img