- Advertisement -spot_img

TAG

llogari bankare

Nuk ka më fshehtësi për llogaritë bankare, miratohet vendimi: SPAK, BKH dhe SHISH kanë të drejtë të futen në të dhënat e Regjistrit Qëndror

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për “rregullat e aksesit të subjekteve të intereuara në bazën e të dhënave të Regjistrit Qëndror të llogarive...

Latest news

- Advertisement -spot_img