- Advertisement -spot_img

TAG

MASR

MASR lejon zhvillimin e ndeshjeve të sportit të basketbollit

Ministria e Arsimit, Sporteve dhe Rinisë ka vendosur zyrtarisht lejimin e zhvillimit të ndeshjeve të sportit të basketbollit. MASR iu dërgua një kërkesë me shkrim,...

Latest news

- Advertisement -spot_img