- Advertisement -spot_img

TAG

mbetje njerezore

Pompei/ Zbulohet tuma me mbetjet njerëzore të ruajtura më së miri

Ish-skllavi që kishte rritur staturën e tij shoqërore, ishte internuar dhe vdiq në nekropolin famëkeq të Porta Sarno. Mbetjet njerëzore pjesërisht në formë mumjeje, ku...

Latest news

- Advertisement -spot_img