- Advertisement -spot_img

TAG

mbyllet procesi

Përfundon marrja në dorëzim e kutive të votimit në Shijak

Ka përfunduar marrja në dorëzim e kutive të votimit në Shijak, ZAZ 25. Komisioni ka vendosur një pushim 60 minuta dhe pas një trajnimi të...

Latest news

- Advertisement -spot_img