- Advertisement -spot_img

TAG

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Rihapet tenderi për Tunelin e Llogorasë, buxhetit i mungojnë paratë

Rihapet tenderi për ndërtimin e Tunelit të Llogorasë. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar dokumentet standarde të tenderit për procedurën e hapur të...

Latest news

- Advertisement -spot_img