- Advertisement -spot_img

TAG

Mohammad Xhavad Sarif

Çfarë përmban marrëveshja e nënshkruar nga Irani dhe Kina

  Në kryeqytetin e Iranit, Teheran, ministrat e jashtëm të të dy vendeve Mohammad Xhavad Sarif dhe Vang Yi nënshkruan dokumentin, që rregullon “bashkëpunimin politik,...

Latest news

- Advertisement -spot_img