- Advertisement -spot_img

TAG

mushkonje

Pandemia e radhës mund të quhet ‘chikungunya’, transmetohet nga mushkonja tigër

“Mushkonja tigër” që mbart virusin e quajtur “chikungunya” tani po lëviz në habitate të reja në Evropë dhe Amerikë falë ndryshimit të klimës. Kjo...

Latest news

- Advertisement -spot_img