- Advertisement -spot_img

TAG

Ndarja

JENI KURIOZË TA DINI? JA CILA MENDOHET SË ËSHTË ARSYEJA E NDARJES SË TEAS ME BEARTIN

Meridian Ramçaj ka ngritur dyshimet ditën e sotme rreth arsyes së mundshme të ndarjes së Teas dhe Beartit. Ai ka zbuluar se Bearti ka...

Latest news

- Advertisement -spot_img