- Advertisement -spot_img

TAG

Ndërhyrje

Rama ndërmjetës mes Greqisë dhe Turqisë? Komenton ish-kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj

Ish-kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka komentuar ndërhyrjen e kryeministrit shqiptar Edi Rama për të bërë ndërmjetësin mes Turqisë dhe Greqisë. Sipas Haradinajt, në vend...

Latest news

- Advertisement -spot_img