- Advertisement -spot_img

TAG

Ndryshime Klimatike

Banorët e Parisit dalin në protestë për ndryshimet klimatike

Dhjetra qytetarë marshuan sot  në rrugët e Parisit dhe qyteteve të tjera me thirrjet për masa më ambicioze për të luftuar ndryshimin e klimës....

Rreziqet që na vijnë prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet natyrore/ Cilat janë problemet që shkaktojnë tek njerëzit?

Prej rreth tre dekadash tashmё, shkencёtarёt i njohin dhe i pranojnё rreziqet prej ndryshimeve klimatike nё ekosistemet natyrore dhe shoqёritё njerёzore. Ndryshimet klimatike, qё...

Latest news

- Advertisement -spot_img