- Advertisement -spot_img

TAG

New Jersey

Manovrimi perfekt mbi urë i pilotit adoleshent në New Jersey

Landon Lucas vuri re një boshllëk të trafik mbi një urë në Jersey Shore dhe ia doli të ulë me sukses aty avionin që...

Latest news

- Advertisement -spot_img