- Advertisement -spot_img

TAG

njerzit

1 në 4 pacientë të shtruar në spital nga COVID-19 ndërrojnë jetë

Rreth 23% e njerëzve të shtruar në spital me COVID-19 përjetojnë formën më të rëndë të sëmundjes dhe afërsisht një në katër prej tyre...

Gripi i derrit mund të ketë shkaktuar transmetimin e Covid nga kafshët te njeriu

Sipas një studimi të ri,  shpërthimi i gripi të derrit mund të ketë krijuar bazën që Covid-19 të përhapet te njerëzit. Ethet afrikane të derrit...

Latest news

- Advertisement -spot_img