- Advertisement -spot_img

TAG

operim

Rihapet hetimi për tifozin elbasanas që vdiq gjatë operacionit për dobësim. Si u bë zhdukja e organeve të 25 vjeçarit

Çështja e vdekjes së 25-vjeçarit shqiptare, Spartak Mazi, i cili iu nënshtrua një operacioni për të humbur peshë dhe humbi jetën mbetet e errët...

Latest news

- Advertisement -spot_img