- Advertisement -spot_img

TAG

origjina e virusit

Bëhet studimi mes OBSH-së dhe Kinës për origjinën e COVID-19

Sipas agjencisë Associated Press, një studimi i përbashkët i pa botuar ende, mes OBSH-së dhe Kinës mbi origjinën e COVID-19 arrin në përfundimin se...

Latest news

- Advertisement -spot_img