- Advertisement -spot_img

TAG

pezullimin e përzgjedhjes së Kryeshefit Ekzekutiv

Ja pse Muharrem Nitaj pezullon përzgjedhjen e kryeshefit të Postës

Ministri në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj ka njoftuar përmes një shkrese zyrtare se ka vendosur pezullimin e përzgjedhjes së Kryeshefit...

Latest news

- Advertisement -spot_img