- Advertisement -spot_img

TAG

Planeti Toke

Planeti ynë në rrezik/Shkrirja e akujve kërcënon miliona jetë njerëzish

Një numër në rritje personash kërcënohen nga përmbytjet, të shkaktuara nga shkrirja e liqeneve të ngrira. Shkencëtarët kanë paralajmëruar se ndërsa planeti ngrohet dhe akullnajat...

Latest news

- Advertisement -spot_img