- Advertisement -spot_img

TAG

punekerkues

Papunësia, plagë e pazgjidhur në Elbasan

“Prej 30 vitesh të harruar nga shteti” kështu ndjehen dhe punëtorët e 1 Majit. Nuk e kanë marrë emrin prej ditës së shënuar, por...

Latest news

- Advertisement -spot_img