- Advertisement -spot_img

TAG

punetoret sezonal

Greqia nuk e ndan mendjen lehtë/ Dje u tha se u hap, sot mbyllet Kapshtica

Greqia vijon të aplikojë rregulla dhe qëndrime të ndyshme sa i takon hyrjes së shqiptarëve drejt vendit fqinj, ku ndryshe nga sa u tha...

Latest news

- Advertisement -spot_img