- Advertisement -spot_img

TAG

Rejhan Sjunger

14-vjeçari nga Shqipëria ngre në këmbë jurinë e kompeticionit muzikor Suedez

Rejhan Sjunger është vetëm 14-vjeç dhe ka ngritur në këmbë jurinë e kompeticion muzikor për fëmijë në Suedi. Rejhan është me prejardhje nga Kosova dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img