- Advertisement -spot_img

TAG

Rexhë Kelmendi

Kosovari rrëfen tmerrin me serbët gjatë luftës: Trutë ja mblodha në bluzë

47 burra, pothuaj të gjithë burrat e fshatit Qyshk të Pejës u vranë nga forcat serbe gjatë luftës. Burrat dhe djemtë u ndanë nga...

Latest news

- Advertisement -spot_img